e
Banner

Etiketler: hava kargo



‘Pegasus Asia’ ile her gün İstanbul-Bişkek kargo servisi



Pegasus Asia ile 21 Mart’tan itibaren başlayacak İstanbul Sabiha Gökçen – Bişkek uçuşları ile haftanın 7 günü kargo servisi sunuluyor.





DB Schenker’den Fransız şarabına özel çözüm



Denizaşırı taşımalarda şarap sektörünün elini güçlendirecek çözüm DB Schenker’den geldi. Firma, yüksek kalite şarap üreten Fransız şarap üreticileri için geliştirdiği yeni bir hizmeti Düsseldorf’da gerçekleştirilecek ProWein Şarapçılık Fuarı’nda tanıtacak.





Pegasus Kargo Sponsorluğunda Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı



Pegasus Kargo, Yeditepe Üniversitesi iş birliği ile tüm sektör ve öğrenciler için “Uluslararası Hava Kargo Lojistik Konferansı” düzenliyor.




Hava kargoda Leisure Cargo Fzco - Pegasus Kargo işbirliği



Leisure Cargo FZCO, Pegasus Kargo’nun Ortadoğu, Afrika ve Hindistan bölgelerinin yanı sıra Ukrayna, Rusya, Uzak Doğu ve Bağımsız Devletler Topluluğu’nun kargo genel satış acentesi oldu.




TURKISH CARGO şimdi de Guangzhou'da


Yayın: 04-04-2013
Kategori: Havayolu

Turkish Cargo İstanbul’la Guangzhou’yu birleştirecek kargo seferlerine başlıyor.




Lufthansa Cargo'ya 1 günlük grev darbesi



Lufthansa çalışanlarının 1 günlük uyarı grevi sebebiyle Almanya genelinde Lufthansa uçuşları iptal edilince hava kargo da büyük darbe aldı.




Turkish Cargo'nun Kuveyt uçuşları 16 Mayıs'ta başlıyor


Yayın: 25-04-2013
Kategori: Havayolu

TURKISH CARGO, hizmet rotasına 16 Mayıs itibariyle Kuveyt'i ekliyor.




Turkish Cargo ‘devler ligine’ uçuyor


Yayın: 27-02-2014
Kategori: Havayolu

Global hava kargo pazarında üst basamaklara kararlı adımlarla tırmanan Turkish Cargo’nun hedefi, devler ligi. Bu hedef doğrultusunda altyapı ve yeni network yatırımlarına ağırlık verdiklerini belirten Turkish Cargo Başkanı Ali Türk,  büyümelerinde çarpan etkisi yaratacak pazarın ise Afrika olduğunu söylüyor. 




Türkiye’nin hava kargoda büyüme planı açıklandı


Yayın: 27-02-2014
Kategori: Havayolu

Global hava kargo pazarı %1-2 büyürken Türkiye’nin çift haneli rakamlarla büyümeye devam ettiğini belirten Sivil Havacılık Genel Müdürü Bilal Ekşi, ticaretin batıdan doğuya kayacağı önümüzdeki süreçte genişleyen uçuş ağı, güçlendirdiği altyapısı, 2016’da tamamlanması beklenen 3. Havalimanı ve transit uçuş merkezi haline gelmesiyle Türkiye’nin, Avrupa-Asya arasındaki hava kargo taşımacılığında aslan payına talip olduğunu söyledi.  




HAVA KARGO HER YIL YAKLAŞIK YÜZDE 15 BÜYÜYOR


Yayın: 05-03-2014
Kategori: Havayolu

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Orhan Birdal, ilk etabı 2018 yılı içerisinde bitirilmesi planlanan İstanbul’daki yeni havalimanın kurulacak demiryolu ve denizyolu bağlantılarıyla dünyanın en büyük Hub merkezlerinden biri olacağını söylüyor.